Trouwen

Jullie dag!

Een trouwdag vergt veel voorbereiding en organisatie. Heel leuk maar ook spannend. Op deze belangrijke dag wil je genieten en niet al teveel bezig zijn met de organisatie van de dag. Wij helpen jullie graag om een ontspannen dag te hebben.

Samen met jullie plannen wij graag jullie dag maar natuurlijk is er ook ruimte voor spontane ideeën waar wij graag onze medewerking aan verlenen. Ook gaan wij vóór jullie dag graag een gesprek met de ceremoniemeester aan voor jullie verrassingen.

In de gemeente T-Diel (Tytsjerksteradiel) is Meerzigt een officieel erkende trouwlocatie. In onze sfeervolle zaal hebben wij ruimte voor circa 40 genodigden om de huwelijksplechtigheid bij te wonen.

Natuurlijk verzorgen we graag de bruidstaart, een vaartocht op De Leijen of het Bergumermeer op het Eastermarder Skûtsje met een heerlijke picknickmand gevuld met allerlei hapjes en drankjes. Hieronder slecht een kleine greep uit de mogelijkheden:

  • Koffie ontvangst met bruidstaart of cupcakes
  • Complete buffetten of een lekkere barbecue buiten
  • Prosecco toast met mooie hapjes
  • Ballon versiering of een fakkelhaag
  • Originele middernachtsnacks
  • (Bloem)decoratie zoals jullie het willen
  • Live muziek of DJ’s

Specifieke wensen?

Wij werken er graag aan mee. Naargelang het weer, kan een avondbuffet binnen óf buiten op ons terras op het zuidwesten een mooi moment zijn voordat het grote avondfeest begint.

Tijdens deze dag is heel Meerzigt voor jullie alleen! Lekker borrelen en rustig praten zonder al teveel lawaai bij de bar voor de mensen die even bij willen praten na een hele lange tijd. Óf bij heerlijke muziek swingen en dansen in de voorzaal voor de doorgewinterde feestgangers. En voorál lekker relaxed rondlopen door het hele gebouw en buiten op het terras: want er zijn alléén maar bekenden; géén andere partijtjes.

Alvast een fijne dag toegewenst, bij Meerzigt of op een andere mooie locatie.