Vieren

Vieren bij Meerzigt

Meerzigt heeft een warme huiselijke uitstraling, sfeer en een prachtig buitenterras. De locatie leent zich daarom ook uitstekend voor allerlei groepsbijeenkomsten.

U vindt ons op 15 auto minuten vanaf Drachten, 25 minuten vanaf Leeuwarden, Dokkum en Heerenveen en 40 minuten vanaf Groningen, dus een ideale centrale plek wanneer de gasten woonachtig zijn in een wijd verspreid gebied binnen de regio.

Wij kunnen groepen ontvangen tot circa 120 personen en we helpen u graag bij het organiseren van uw reünie, verjaardag, bedrijfsbijeenkomst of huwelijksfeest.

Ons beleid is: ‘gezellig onder elkaar’ en dat zorgt ervoor dat u met uw groep exclusief beschikking heeft over alle ruimtes van het gebouw en niet zoals bij vele grote locaties ten onder gaat in de massa. U kunt bij ons met uw groep gezellig lunchen, borrelen en dineren.

Wij beschikken over een prachtig, sfeervol buitenterras en kunnen desgewenst daar uw barbecue organiseren. Vraag vrijblijvend om informatie over de vele mogelijkheden die onze locatie te bieden heeft voor een onvergetelijke bijeenkomst !

Bel ons voor een afspraak op 0512-764080 of stuur een email naar info@hotelmeerzigt.nl. Dan bespreken we graag met u al uw wensen en onze mogelijkheden!

Feest in Meerzigt
Live muziek in Meerzigt