Vergaderen

Effectief Vergaderen in Friesland

Vergaderen: elke workshop, training of vergadering benodigd een eigen sfeer, structuur en opzet. Naast een goede teamsfeer betekent dat ook een uitstekend geoutilleerde vergaderlocatie waarin alles goed is voorbereid, zodat u direct aan de slag kunt gaan met het werken aan uw doelen.

Onze Formule is daarom: Tevredenheid = Resultaat – Verwachting. En dus spreken we graag vantevoren met u alle specifieke wensen door. Want wanneer wij weten wat voor specifieke doelen u wilt bereiken en hoe u dat wilt doen, dan kunnen wij op basis daarvan ons maximaal inzetten om de perfecte setting van uw dag te organiseren. Of het nu gaat om de indeling van de ruimtes, specifieke technische middelen of dieetwensen; wij ondersteunen u graag bij de optimale voorbereiding.

En wat zeker ook belangrijk is: Wij bieden u met uw team volledige privacy en optimale aandacht omdat wij als beleid hanteren dat er slechts één groep tegelijkertijd geboekt wordt. Hierdoor kunt u naast de vergaderzaal ook volledig gebruik maken van de andere ruimten van het gebouw én het buitenterras voor bijvoorbeeld breakout sessies. Het hele gebouw is voor u alleen!
En meer dan 100 instellingen, organisaties en verenigingen hebben daarom al één of meerdere keren gekozen om hun vergaderingen, trainingen en workshops te houden in Meerzigt. Klik maar eens in het menu op ‘wie vergaderen hier’ voor een overzicht van onze gasten tot nu toe.

Meerzigt is een vergaderlocatie met een up-to-date infrastructuur en moderne communicatie-middelen, waardoor uw kostbare vergadertijd efficiënt gebruikt wordt en u effectief met uw team aan uw doelen en plannen kunt werken.

Meerzigt ligt op slechts 15 autominuten vanaf Drachten, 25 minuten vanaf Leeuwarden en Heerenveen en 30 minuten vanaf Groningen en Dokkum, dus een ideale centrale plek wanneer de deelnemers woonachtig zijn in een wijd verspreid gebied in de regio of werkzaam zijn op verschillende bedrijfslocaties.

Moderne multimedia- en communicatie-middelen zijn uiteraard aanwezig: zoals TV, DVD speler, geluidsinstallatie, laptop en beamer; zodat alles optimaal is voorbereid op het technisch ondersteunen van uw presentaties. De infrastructuur in de vergaderzaal bevat meerdere vaste internetverbindingen. Daarnaast bieden wij gratis wireless internet aan in het hele gebouw en omliggend terras, zodat u op uw gemak uw email op kunt halen.

Uiteraard volledige aandacht voor een goede lunch. Onze lunch wordt volop geprezen door onze gasten, misschien omdat we op tafel zetten wat we zelf ook lekker zouden vinden. Wij verzorgen uiteraard ook lunches geheel afgestemd op uw individuele behoefte. Verder kunt u bij onze bar of op het prachtige terras nog even gezellig napraten onder het genot van een drankje en hapje.

De unieke locatie van Meerzigt (direct aan open water gesitueerd), maakt het mogelijk om een vergaderdag te combineren met een zeiltocht op het Bergumermeer of te varen door het prachtige waternatuurgebied De Leijen, beiden op nog geen 1000 meter van het hotel. Het Eastermarder skûtsje welke uitkomt in de IFKS, ligt direct aangemeerd bij Meerzigt; een tochtje met dit snelle zeilschip is een unieke ervaring!

Vraag naar de diverse mogelijkheden voor onze vergaderarrangementen. Verander uw gewone vergaderdag op de hei of aan de snelweg in: ‘Onze topdag in idyllisch Eastermar’ !

Vul voor meer informatie ons contactformulier in of stuur een mail naar info@meerzigt-eastermar.nl
Prijzen
Reserveren
Vergader opstellingen
Wie hebben hier vergaderd?