Logeren

Ontspannen Logeren in de unieke omgeving van de Friese Walden in het mooie Eastermar (Oostermeer)

Tussen de meren “De Leyen” en het “Burgumermeer” in ligt het dorp Eastermar met zijn brede zandpaden, mooie passanten haven en rustieke dorpsstraat. Aan het einde van deze straat vindt u Meerzigt Eastermar; een klein en gemoedelijk hotel met gastvrije eigenaren. De hotelkamers zijn standaard uitgerust met douche of bad en toilet, haardroger, schoenpoetsmiddelen en tv.

In het hele gebouw bevindt zich gratis wireless internet (wifi), zodat u op uw gemak op uw kamer of beneden in de bar kunt internetten en e-mailen.

Wandelen en fietsen in de Walden rondom Eastermar

Er zijn in onze omgeving veel mogelijkheden om lekker buiten te zijn. Op het water; lekker SUPpen, kanoën of varen. Maar ook op de vele zandpaden en verharde (fiets)paden. Wanneer wij het (ruim) vooraf weten kunnen wij een fiets of kano voor u reserveren en verzorgen. Normale fietsen kosten € 9,- per fiets per dag en voor electrische fietsen € 27,- per dag. Een eenpersoons kano kost € 7,- per dag en een tweepersoons kano € 15,-  en een driepersoons Canadees kost € 30,-.

Voor meerdaagse teammeetings

werken wij samen met Restaurant ‘Herbergh de Parel’, op nog geen 2 minuten loopafstand van ons hotel, waarbij wij samen 15 kamers ter beschikking hebben.

Hotel Meerzigt heeft een ruim eigen parkeerterrein aan de achterzijde van het pand.

 

Eastermarder brugParkeerplaats Meerzigt
IMG_0043Omgeving Eastermar