Contact

Neem gemakkelijk contact met ons op.

Via het onderstaande formulier kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen voor al uw vragen over ons hotel, de vergaderfaciliteiten, onze feestlocatie en ook de catering van ACCES catering.

De NAW gegevens van Meerzigt zijn:

Meerzigt Eastermar
E.M. Beimastrjitte 8 (E.M. Beimastraat 8)
9261 VJ Eastermar (Oostermeer)
0512-764080
info@meerzigt-eastermar.nl

Uw naam *

Uw email adres *

Onderwerp

Uw berichtWilt u direct een kamer aanvragen? Dit kan via dit formulier.
Direct een vergaderruimte aanvragen? Dit kan via dit formulier.

Wanneer u naar Meerzigt (Meerzicht) Eastermar navigeert kunt u het beste invoeren: Teye Tolstraat 1, 9261 VD Eastermar (Oostermeer).

We zijn gevestigd tussen de twee mooie Friese meren “De Leyen” (Leijen) en het “Burgumermeer” (Bergumermeer). Op de eigen parkeerplaats van Meerzigt kunt u als gast uw auto gratis parkeren.

Meerzigt contact

Meerzigt, theater en vergaderlocatie, is gelegen in het sfeervolle – en actieve dorp Eastermar, midden in het coulissenlandschap van de Fryske Wâlden. Het dorp is onder meer bekend van het jaarlijkse straatfestival ‘Easterbarren‘. Het dorps skûtsje ‘it doarp Eastermar’ behoort tot de top bij de jaarlijks IFKS zeilwedstrijden. Veel bootpassanten kennen Eastermar vanwege de Lits en de prachtige passantenhaven; een paar jaar geleden nog uitgeroepen tot de mooiste passantenhaven van Friesland. Vanwege het uitgebreide netwerk aan oeroude zandpaden om het dorp bezoeken ook veel wandelaars en fietsers Eastermar. Andere activiteiten zijn bijvoorbeeld de jaarlijkse paardenmarkt tijdens het dorpsfeest, het Eastermarder Paardenspektakel (EPS) en het Beachbarren (jaarlijks beachvolleybal).

Wilt u meer weten over alle activiteiten en plaatselijk nieuws? Bezoek dan www.eastermar.nl.

Wilt u alles weten over de toeristische mogelijkheden, wandel- en fietsroutes? Bezoek dan www.tip-eastermar.nl.