Catering

ACCES catering is een bedrijf dat zich richt op het verzorgen van partycatering voor particulieren en bedrijven. Van buurt-barbecue tot bedrijfsopening en van broodjes tijdens de lunch tot een complete bruiloft; ACCES verzorgt het!

Het bedrijf bestaat sinds 1 oktober 2008 en is opgezet door Christiaan Steijn:

Christiaan: “Dat ik zelfstandig ondernemer wilde worden stond rond mijn 15de al als een paal boven water. Na het volgen van de hotelschool, de Grolsch Horeca Academie en ruim 8 jaar horeca ervaring in verschillende bedrijven vond ik het tijd om de stap te nemen. Vanuit Rij- en Mencentrum Heechsan in Eastermar heb ik de mogelijkheid gekregen om te beginnen. De afgelopen jaren heb ik veel geleerd. Afspraken nakomen, kwaliteit leveren en dit alles op een originele manier doen; dat is waar ik voor sta. Graag ben ik u in de toekomst van dienst met allerhande catering mogelijkheden. Mijn motto daarbij is: “Wat je doet, moet je goed doen!”

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van uw: Tuinfeest, Bruiloft, Bedrijfsopening, Walking Dinner, Gourmet, Partycatering  of Barbecue.

ACCES catering logoTent van ACCES cateringLekkere barbecue van ACCES catering

Wij kunnen u veel werk uit handen nemen bij de organisatie van uw feest. Bijvoorbeeld door middel van het verzorgen van hapjes, glazen, statafels en tenten. Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij het gehele feest voor u organiseren, compleet met tenten, dranken, eten, bediening, muziek, aankleding en entertainment.

Trouwen? Wij verzorgen graag je bruiloft tot in de puntjes, dit kan bij Meerzigt in Eastermar maar ook op elke andere plek in Friesland (Fryslan), Drenthe of Groningen.

U kunt via accescatering.nl gemakkelijk uw barbecue menu’s, gourmet menu’s, hapjes, salades, broodjes en de benodigde materialen bestellen. U kunt ook gerust contact met ons opnemen voor uitgebreide suggesties. Hierna komen wij graag bij u langs op locatie om alles goed door te spreken zodat tijdens uw feest alles perfect verloopt.